De 2-minutenregel voor verlovingsringenZelfs in een tijd klassieke Oudheid en een vroege middeleeuwen werd de verlovingsring weet gebruikt om ons aanzoek te verzegelen.

Als u dan ook uw ringmaat niet beseft kies dan voor "Ik weet mijn maat ook niet". Zodra we een bestelling ontvangen hebben sturen we u dan ook kosteloos een set op om de maat op te nemen.

Een verlovingsringen van Elnora worden op maat en een per een voor de client vervaardigd. Bij Elnora kennen wij dit woord ‘massaproductie” niet.

Daarnaast zijn de meeste producten op voorraad, dus u kunt vlug over de bestelling plezier hebben! Trendjuwelier streeft er tot dit aanbod continue te vernieuwen en uit te breiden met nieuwe collecties en merken. Houd onze webshop daarom juist in een gaten!

Op deze plaats kunt u dan ook ons selectie maken in een verscheidene edelmetalen en kleuren. Zodra u dan ook een selectie vervaardigd is automatisch het sieraad aangepast incluis de prijs.

Tezamen betreffende u dan ook vinden we dan zeker een passend ontwerp. Wij zijn een goudsmid fabriek betreffende verlovingsringen sites winkels in Duitsland en Holland. Voor ons bestelt u dan ook uitsluitend verlovingsringen uit eigen fabricage in Pforzheim (Duitsland).

Dure geschenken verdienen ons hoogwaardige presentatie. Dus hebben we vanwege VERLOVINGSRINGEN.nl een sieraden verpakking ontwikkeld, die optimale protectie bied tijdens dit transport en stijlvol kan zijn bij dit overhandigen betreffende dit sieraad.

Ben je op zoek tot een goedkope aanzoekring, ga dan op speurtocht naar een diamant betreffende de kleur G ofwel H. Kan zijn een steen geler (bijvoorbeeld kleur I ofwel J) vervolgens wordt dit kleurverschil overduidelijk zichtbaar – verder vanwege dit blote oog. In onderstaande video worden de verschillen duidelijk gemaakt:

Deze verlovingsring kan op vele methodes alleen samenstellen, ons uitgebreide uitleg vind u onder een knop "Hoe dit werkt", bovenaan een website..

Wees mits allereerste op een hoogte over dit laatste nieuws en speciale acties via de tweewekelijkse nieuwsbrief. Meld jouw NU met, omdat tussen alang de lezers geven we één keertje in de 3 maanden ons RING ter waarde betreffende €500 straat!

Daar we alleen alle verlovingsringen produceren en meteen met u leveren mogen wij u ons ring afleveren tegen ons verkoopprijs welke u dan ook nergens anders zal tegenkomen. Ons ring is pas geschapen wanneer wij een bestelling oplopen, hiermee hebben wij nauwelijks dure voorraden en mogen we u voordeligste verkoopprijs garanderen.

Levertijd*: 3 werkdag (Maandag - Vrijdag). U krijgt de verlovingsring uiterlijk in 1 werkdag na de dag met verzenden. Opmerking: voor expres leveringen garandeert een DPD een bezorging met woonadressen tevens op zaterdag.

De betaalbare verlovingsringen zijn sierlijk en vrouwelijk. Hun vormgeving is tijdloos, waardoor ze later juist passen bij een meeste trouwringen. Hiermee heeft u daar ons Klik hier leven lang plezier van!

+ kosteloze inscriptie Sinds een 19e eeuw is de solitairring dit cadeau voor ons huwelijks aanzoek. Een gelukkige wordt gezien mits een diamant, aangezien net wanneer de diamant, kan zijn zij uniek, zeldzaam en wegens de eeuwigheid. Heeft u alsnog geen inzicht die verlovingsring u dan ook dien kiezen, met ons klassieke solitairring raakt u dan ook echt met een afwisseling.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “De 2-minutenregel voor verlovingsringen”

Leave a Reply

Gravatar